Apotheek Korenmarkt

Kortemunt 6
9000 Gent

Ons Team

Julie De Nève
Apotheker
Pauline Tack

Apotheker

Katrien De Maertelaere
Assistent-Apotheker
Uitgebreid aanbod cosmetica en gezondheidsadvies

Bij apotheek Korenmarkt in Gent vind je een ruim aanbod aan geneesmiddelen en verzorgingsproducten. Wij hebben alle courante medicatie in voorraad, zowel op voorschrift als zonder voorschrift.

Bovendien vind je bij ons een ruim aanbod aan natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen. Ook voor cosmetica en huidverzorging voor alle leeftijden kun je bij ons terecht. In ons assortiment vind je veel bekende en minder bekende merken.

Apotheek Korenmarkt in Gent adviseert je in alle rust en discretie over alle medicijnen en cosmetica. Wij geven altijd even eerlijk en grondig informatie. Je kunt bij ons in alle vertrouwen terecht met alle mogelijke vragen.

Zie je wat je zoekt niet in ons aanbod staan? Vraag ons ernaar!

Online Apotheek Korenmarkt Gent

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…